Twee tips voor uw radiatorombouw

Twee tips voor uw radiatorombouw

Vorige week keek ik naar wat radiatorafdekkingen en dacht ik na over de radiatorombouw van lood naar koper, messing, aluminium enz. maar mijn gedachten gingen rechtstreeks naar de radiatorbehuizing – radiatorbekleding – dus ik dacht dat ik snel een artikel zou schrijven over enkele tips voor mensen die dit zelf willen doen. Het eerste wat ik zou zeggen is dat je in het algemeen de radiatorbekleding aan de achterkant van de radiator moet aansluiten – omdat je deze niet kunt verwijderen en je je radiator niet wilt beschadigen. Als je er zeker van bent dat deze goed is gemonteerd, kun je verder gaan.

radiator conversie

De eerste tip die ik je mee moet geven is om ervoor te zorgen dat je een draadstang gebruikt ombouw respectabel. Als je dat niet doet, zal het ombouwen van de radiator veel moeilijker zijn en kan je de radiator beschadigen door hem te ver naar achteren te duwen. Dit is vooral het geval als u veel aluminiumoxide op de draden gebruikt, omdat hierdoor de draden broos worden en gemakkelijk breken. Ik zou zelfs aanraden een kleine hoeveelheid loodbeschermer te gebruiken om de schroefdraad eerst te smeren. Ga niet zover dat je silicium gebruikt, omdat dit corrosie veroorzaakt en dit is iets dat je ten koste van alles wilt vermijden.

De tweede van mijn tips is om het radiatorombouwplan correct te krijgen. Als je 0 likes op je draadstang zou krijgen, dan is je werk het halve werk. U moet beginnen met het verkrijgen van het verbindingsstuk voor de radiator. Als je heel veel likes op je draadstang krijgt, moet je doorgaan en het stuk op de radiator plaatsen.

Zoek meer informatie op: https://123ombouw.nl